Co musí splňovat kvalitní příprava

8. 10. 2019

Obsah

100% přijetí na vysokou školu
Všechno, co potřebuješ k úspěšné přípravě na přijímačky, najdeš v našem studijním plánu. Ten obsahuje materiály, videa a řešené úlohy.
Chci na vysokou!
Student, který se chce připravit na příjímací zkoušky (ať už Scio testy, TSP MUNI nebo jiné) má k dispozici mnoho různých kurzů a elektronických nebo tištěných publikací. Co si ale vybrat?
Při výběru, komu svěříte svoji důvěru, si dávejte pozor zejména na následující faktory.

Odpovídající cena

Cena je asi to první, na co se většina z nás podívá. Nehlídejte ale nikdy pouze cenu. Soustřeďte se také na to, co za svoje peníze dostanete. Pamatujte, že levnější produkt neznamená vždy horší. Stejně jako dražší příprava nemusí znamenat vyšší percentil. Některé společnosti si mohou za stejnou kvalitu účtovat několikanásobnou cenu. Než si tedy přípravu zakoupíte, je dobré porozhlédnout se i jinde a zjistit co nabízí ostatní.

Aktuálnost

Aktuálnost je důležité pohlídat si hlavně, když chcete při přípravě využít tištěné knihy nebo publikace. Testy OSP se mění a vyvíjí. Pokud zakoupíte starší materiály, můžete být nemile překvapeni. Skutečné Scio testy totiž mohou vypadat jinak, než jste se domnívali při přípravě.

Záruky

K některým produktům dostanete záruku vrácení peněz. Zhodnoťte sami, jestli je pro vás směrodatná. Někdy ji můžete uplatnit v případě jakékoliv nespokojenosti, jindy pouze při nepřijetí na školu. Výhodou první možnosti je, že když vám nebude daná příprava vyhovovat, jednoduše si necháte vrátit peníze a zkusíte něco jiného. Naopak pokud je možné záruku uplatnit pouze při nepřijetí a zjistíte, že vám nevyhovuje, stejně si pravděpodobně budete shánět přípravu jinou a doufat, že ta vám bude vyhovovat více. Může se tak stát, že budete zbytečně platit dvakrát.

Hodnocení studentů

Velkou pomocí může být také to, jak daný produkt nebo službu hodnotí jednotliví studenti. Pokud se například díváte v knihkupectví na příručku testů OSP, není vůbec od věci vzít chytrý telefon a přečíst si na internetu recenze skutečných čtenářů. Pokud vybíráte produkt na internetu, měly by být nějaké recenze nebo zkušenosti s produktem přímo u něj. Jestli tomu tak není, už tato samotná skutečnost může být podezřelá.

Pokud zvolíte přípravu, která splňuje všechny tyto aspekty, výrazným způsobem minimalizujete riziko, že své volby budete později litovat.
Odběr novinek = Testy zdarma

Logo Vzdělávací skupina a nakladatelství Scholastik
Matěj Vitouch
Lelekovice 755
664 31 Lelekovice
IČ: 06616828
Aplikace na Google play StoreDoustupné na App Store OSP Aplikacehuaweiappgallery
Logo platby visaLogo MastercardPlatební brána ComGateČeská pošta logoZásilkovna logo
Copyright © 2024 Scholastik s.r.o.